Sinds zijn veertiende is Piet Devriendt al bezig met mosselen. Hij bevoorraadde de lokale horeca eerst op de fiets, later met een brommer, vervolgens met een bestelwagen. In 1986 startte Piet, samen met zijn toenmalige vrouw Caroline Pattyn, eigenlijk eerder per toeval het restaurant Oesterput. Lees meer »
Het boek Altijd ijs – dat as we speak bij de drukker ligt – staat bomvol heerlijke en verrassende ijsrecepten voor elk seizoen. Marleen Visser is de auteur én maakte alle foodfoto’s zelf. Hoe werkt dat eigenlijk, fotograferen en stylen? Marleen geeft een tip. Lees meer »
Op 25 mei verschijnt bij Carrera Culinair een culinair magazine in een oplage van 15.000 exemplaren. Boekwinkels mogen hun klanten, na aankoop van een boek van Carrera Culinair, deze luxe glossy meegeven. Lees meer »
Altijd ijs van Marleen Visser ligt volgende week in de winkel en krijgt alvast wat aandacht in het tijdschrift Gezond eten. Leuk! Lees meer »
Vlees, drank, muziek, terrassen, gezellige mensen en genieten. In het weekend van 11 & 12 juni tovert Butcher's Heaven de Centrale Markthal in het Foodcenter te Amsterdam om tot een waar paradijs voor de carnivoor. Lees meer »
In zijn nieuwe boek Beweeg!, behandelt Arie Boomsma samen met trainers en coaches van zijn eigen Vondelgym de meest gehoorde excuses die mensen hebben om niet te sporten. Lees meer »
De prachtige woorden van Derek Otte over Mounir Toub en zijn boek Mijn Arabische keuken in boekhandel Scheltema. Filmpje door Yassine Beqqali. Lees meer »
Het boek van Jet is vandaag officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke boekpresentatie. Lees meer »
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws