‘Een recept is slechts een leidraad’ heb ik geleerd van één van mijn meesters, en zo is het ook. Ik geef aan in de receptuur wat ik denk dat lekker en goed is, maar ga vooral je gang. Iets meer van het een, iets meer van het ander, wat meer cuisson (garing) of wat minder, koken is vooral je eigen smaak en invulling geven aan het gerecht, mits je bepaalde regels in ere houdt (rauwe kip is gewoon niet goed voor je!)' Lees meer »
Tess Posthumus, auteur van Cocktails met Tess post op Facebook dat ze klaar is met het schrijven van haar boek. Nu de foto's nog! Lees meer »
Op woensdag 9 maart vindt bij boekhandel Scheltema de feestelijke aftrap plaats van de foto-expositie Bart’s Fish Tales – ter promotie van het nieuwste en gelijknamige viskookboek van Bart van Olphen. Lees meer »
Het boek van Matthijs van Nieuwkerk ligt nu in de winkels, en dat werd feestelijk gevierd. Lees meer »
Maandag 7 september presenteerde Ellen Hoog haar boek In perfecte conditie. Lees meer »
Mogelijk heb je de hattrick van tophockeyster Ellen Hoog in haar 200ste interland gezien, of haar interview in Volkskrant Magazine, en nu is ook haar boek In perfecte conditie verschenen. Lees meer »
Een verslag van de najaarspresentatie van Carrera Culinair. In 9 gangen presenteerden we onze 9 toptitels voor het najaar. Elk kookboek was verantwoordelijk voor een gang. Lees meer »
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws