11 & 12 juni | Butcher's Heaven | paradijs voor de carnivoor
Waar het ooit draaide om aardappelen, groente en fruit, gaat het nu om vlees. Heerlijk, eerlijk vlees in al zijn veelzijdigheid. Mooie stukken gebraad, verfijnde delen, maar ook 'vergeten' soorten die verrassend lekker zijn. Niet teveel garnituur, geen poespas, maar puur natuur vlees.
Vlees van goede afkomst
Tijdens Butcher's Heaven bereiden 25 chefs en hun teams met passie en respect 'van boer tot bord' hun favoriete gerechten. Lokale helden en de absolute top uit de vaderlandse horeca, ieder met zijn eigen specialiteit. Origineel, lekker en betaalbaar.
Workshops
Beide dagen geopend van 12.00 tot 23.00 uur, met workshops uitbenen en fileren, masterclasses snijtechniek, worstmakerij, culi-bioscoop, wijn-, bier- en whiskeyproeverijen, International BBQ Class, 3 bars met terrassen en levende muziek.
Zet 11 & 12 juni alvast in je agenda!
Kaarten via butchersheaven.com