Zoeken
Nieuws
Het sapkuuravontuur van Ruth en Marieke - de laatste dag!

Het sapkuuravontuur van Ruth en Marieke - de laatste dag!

‘Ik heb nu wel echt weer zin in iets vastigs hoor, een lekker plakje bananenbrood met een kopje koffie ofzo.’ Na vandaag mogen Ruth en Marieke weer gaan eten. Dit is de laatste dag van hun driedaagse sapkuur. Het beste is om weer rustig aan te beginnen, drie dagen aftertoxen wordt aangeraden. Lees meer »

Het sapkuuravontuur van Ruth en Marieke - dag 2

Het sapkuuravontuur van Ruth en Marieke - dag 2

Ruth en Marieke zijn allebei de uitdaging aangegaan om 3 dagen de sapkuur van Sapje te volgen. De eerste dag waren ze vooral positief; ze hielden elkaar op de hoogte, hadden het over hun favoriete sapjes en zagen het helemaal zitten. Vandaag is het opvallend stil in de groeps-app.  Lees meer »

Het sapkuuravontuur van Ruth en Marieke

Het sapkuuravontuur van Ruth en Marieke

De eerste dag van de sapkuur. Ruth en Marieke houden elkaar goed op de hoogte via de groeps-app: ‘Ik begin nu aan sapje 4 Mariek, en jij?’ ‘Sapje 5 voor mij, biet is tot dusver mijn favoriet!’ Lees meer »

Het perfect gekookte eitje volgens ontbijtexpert Mara Grimm

Het perfect gekookte eitje volgens ontbijtexpert Mara Grimm

Om een eitje perfect te koken moet je rekening houden met de grootte van het ei, de temperatuur van het ei voordat het de pan in gaat en zelfs met de plek waar je je op dat moment bevindt. En zelfs als je dat allemaal meerekent, dan nog verschillen de meningen over de ideale bereidingswijze. Lees meer »

De 10 voordelen van een sapkuur

De 10 voordelen van een sapkuur

Eind augustus verschijnt het boek ‘Sapje’ van Joël Goudsmit en Rosalynn Campbell,  ook wel bekend van hun bedrijf – hoe kan het ook anders – Sapje. Zij werken ook met sapkuren: een korte, vloeibare ontgiftingskuur, bedoeld om geest en lichaam te zuiveren. ‘Wij geloven dat je lichaam een goede verzorging verdient en dat niemand anders er beter voor kan zorgen dan jij zelf.’ Lees meer »

Boekpresentatie Ontbijt

Boekpresentatie Ontbijt

Voor dat iedereen naar zijn werk moest was deze morgen de presentatie van het nieuwe boek van Mara Grimm. Midden op het zonnige Amstelveld stond een lange tafel vol met de heerlijkste ontbijtgerechten. Lees meer »

Cocktailkoningin Tess Posthumus: 'In Nederland heerst geen cocktailcultuur'

Cocktailkoningin Tess Posthumus: 'In Nederland heerst geen cocktailcultuur'

Een cocktail is méér dan wat drankjes bij elkaar gooien en hopen dat het lekker smaakt. Daar weet Tess Posthumus (27) alles van. Ze mag zichzelf de beste bartender van Nederland noemen en werd vorig jaar in Kaapstad uitgeroepen tot World’s Best Female Bartender. Lees meer »

Koningin van de cocktails

Koningin van de cocktails

Een rooftopbar in Bangkok, een jacht in Monaco, een feest in Libanon. Tess Posthumus - de beste vrouwelijke bartender ter wereld - schenkt haar cocktails in alle hotspots. Maar verwacht geen gooi- en smijtwerk met flesse: 'Trucjes zijn voor apen'.  Lees meer »

« 1 ... 21 22 23 ... 27 »
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws