Het kookboek Mari plukt de dag is genomineerd voor de verkiezing van het Lekker Vega kookboek 2017. Stemmen kan in de maand januari en voor de finaleronde vanaf begin februari op de pagina www.vegetariers.nl/kookboek. Lees meer »
De Soepbijbel verscheen al in oktober: een nieuw deel in de serie culinaire bijbels die ik hier al vaker besproken heb. Voor de soepeditie heeft uitgeverij Carrera een Belgische dame gevraagd haar recepten op schrift te zetten. Lees meer »
De Soepbijbel verscheen al in oktober: een nieuw deel in de serie culinaire bijbels die ik hier al vaker besproken heb. Voor de soepeditie heeft uitgeverij Carrera een Belgische dame gevraagd haar recepten op schrift te zetten. Lees meer »
In maart verschijnt de 'Broodbijbel' van Hiljo Hillebrand. Hij laat zien hoe je thuis zelf verschillende soorten brood kan maken zonder broodmachine. Lees meer »
Het kookboek van Sergio Herman 'Just Cook It' staat sinds het is verschenen in De Bestseller 60! Topchef Sergio Herman legt uit hoe je met een paar simpele toevoegingen eenvoudige gerechten supertasty maakt. Lees meer »
Het boekenpanel van DWDD heeft als een van dé boeken van december gekozen voor 'Mari plukt de dag' van Mari Maris. Het boek is voor mensen die van koken houden, eten, tuinieren, mosetuin, Frankrijk. 'En ze kan heel erg goed schrijven.' Lees meer »
De Bakbijbel krijgt een tiende (!) druk. Maar ook de Soepbijbel doet het goed, hij ligt pas een maand in de winkel en krijgt nu al een tweede druk. Lees meer »
Weer een mooi interview met Mari Maris over Mari plukt de dag, de tuin en het Franse buitenleven... Lees meer »
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws