Volgens mij is er geen land ter wereld met een rijkere koekjescultuur dan de onze. In elk gezin vind je een goedgevulde koektrommel, die rond koffie- en theetijd op tafel komt. Bij ons thuis was dat zeker het geval, en de koektrommel was een van de eerste dingen die ik als kind blindelings wist te vinden. We hadden twee koektrommels: eentje met de gewone koekjes voor doordeweeks en één met de luxere koekjes, speciaal voor de weekenden of als er bezoek kwam. Lees meer »
Ik had het echt gezegd, nooit meer een BBQ-boek, want wat moet je na het schrijven van een bijbel. Er is echter nog zoveel dat ik niet heb verteld, en vooral nog zoveel wat jullie nog niet gemaakt hebben, dat ik ben gezwicht voor de vraag van mijn trouwe uitgever. Lees meer »
Vanaf de oudheid betekent Mezé in het Grieks ‘het eten van hapjes’. Kleine hapjes met verschillende smaken en ingrediënten. Het is niet de bedoeling dat je van al die kleine schaaltjes gaat opscheppen zoals wij gewend zijn. Lees meer »
‘Gezien de bijna wetenschappelijke toewijding van Meneer Wateetons en zijn niet aflatende pogingen die proefondervindelijk te onderbouwen, is dit hét handboek voor worst maken.’ – Dagblad van het Noorden/Leeuwarder Courant Lees meer »
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Lees meer »
Julius Japsers is de expert op het gebied van BBQ. Van zijn BBQ boeken zijn er al meer dan 50.000 ex. verkocht. In mei verschijnt 'Simple Smart BBQ', hierin laat hij zien hoe je de beste en lekkerste gerechten eenvoudig maakt op de BBQ. Lees meer »
Na het succes van de Bakbijbel verschijnt eind augustus het nieuwste boek van Rutger van den Broek, de Koekjesbijbel. Lees meer »
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws