Zoeken
Julius Jaspers - Hamburgers

Hamburgers

Julius Jaspers

Maak zelf je ultieme hamburger!
Omschrijving

Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Hamburgs van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger.

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: Hamburgers - Julius Jaspers
ISBN: 9789048870448
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 20-04-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Digitale download: Hamburgers - Julius Jaspers
ISBN: 9789048870455
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-04-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Serie: Masterclass NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Bas Robben - Airfryer
Bas Robben
Welmoed Bezoen - Welmoeds wilde keuken
Welmoed Bezoen
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek - Hart
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws