Zoeken
Maud Moody en Leonardo Pacenti - Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody en Leonardo Pacenti

Het pastaboek is een must voor de gepassioneerde thuiskok
Omschrijving

Van 'rigatoni con coda alla vaccinara', pasta met saus van gestoofde ossenstaart, uit de Romeinse wijk Regola tot aan 'orecchiette alla pugliese', pasta met broccoli, knoflook, peperoncini en ansjovis, dé pasta van Puglia; iedere stad of streek kent zo haar eigen klassiekers. In dit rustiek-moderne kookboek brengt Toscanini de enorme diversiteit aan pastagerechten op toegankelijke wijze samen. Van beproefde recepten voor doordeweeks (en voor het hele gezin) tot aan gevulde pasta's, lasagnes en hartverwarmende ragù's voor in het weekend.

Fragment

Auteur: Maud Moody
Auteur

Maud Moody en Leonardo Pacenti zijn de eigenaren van restaurant Toscanini in Amsterdam. Samen met Nina Bogaerts - die daar in de keuken staat - maakten ze De bijbel van de Italiaanse keuken.

Edities & Details
Digitale download: Toscanini: pasta - Maud Moody en Leonardo Pacenti
ISBN: 9789048865789
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 12-10-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Gebonden: Toscanini: pasta - Maud Moody en Leonardo Pacenti
ISBN: 9789048865772
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 22-09-2023
Prijs: € 35,00
Omvang: 312 pagina's

Bestel

Het Gouden Kookboek: Shortlist (2024) NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken/eten per ingrediënt: pasta en noedels THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Italië BISAC: COOKING / General
Nieuws
Makkelijke maandag met penne all'arrabbiata uit 'Toscanini: pasta' van Maud Moody en Leonardo Pacenti

Makkelijke maandag met penne all'arrabbiata uit 'Toscanini: pasta' van Maud Moody en Leonardo Pacenti

Deze pasta bestaat uit ingrediënten die je altijd wel in huis hebt. Binnen dertig minuten staat dit gerecht op tafel. Lees meer »

Boeken
Julius Jaspers - BBQ, the next level
Julius Jaspers
Derk Jan Wooldrik - Café Marseille
Derk Jan Wooldrik
Paulami Joshi - Vega India
Paulami Joshi
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws