Zoeken
Raquel Palla Lorden - De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden

Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en kip in amandel-saffraansaus
Omschrijving

Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met zeevruchten: in De bijbel van de Spaanse keuken neemt Raquel Palla Lorden je mee op een culinaire rondreis door het land van haar vader. De Spaanse keuken combineert alles wat land en zee te bieden hebben met Arabische, Joodse, Franse en zelfs Italiaanse invloeden. Er wordt gekookt met minimale, maar kwalitatief hoogstaande producten en de keuken kent maar weinig opsmuk.

Fragment

Auteur: Raquel Palla Lorden
Auteur

Raquel Palla Lorden werkt als kok, freelance copywriter en allround creative voor pdrachtgevers in de culinaire sector. Daarvoor werkte ze als food editor voor 24 Kitchen en AD Koken&Eten. Raquel woont en werkt in Amsterdam. De bijbel van de Spaanse keuken is haar eerste kookboek.

Edities & Details
Digitale download: De bijbel van de Spaanse keuken - Raquel Palla Lorden
ISBN: 9789048856046
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-03-2024
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Gebonden: De bijbel van de Spaanse keuken - Raquel Palla Lorden
ISBN: 9789048856039
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2024
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Landenbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Nationale, regionale en etnische gerechten THEMA: Algemene kookkunst en recepten THEMA: Spanje BISAC: COOKING / General
Boeken
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek - Hart
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek
Simone van Thull - Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Julius Jaspers - Kampeerkoken
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws