Zoeken
Nick Toet - BBQ-en met Nick

BBQ-en met Nick

Nick Toet

65 recepten voor bbq-helden en antihelden
Omschrijving

BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke persoonlijkheid. Ik ben geen pitmaster of BBQ-expert, er zijn professionals die er veel beter in zijn dan ik. Al kunnen zij het waarschijnlijk ook beter dat jij. Dus pak mijn hand. Laten we samen ontdekken wat voor lekker vreten we allemaal kunnen maken op die BBQ die in je achtertuin of op je balkon staat.

Fragment

Auteur: Nick Toet
Auteur

Na zijn koksopleiding en het Grafisch Lyceum ging Nick Toet (35) aan de slag als video-editor bij het immens populaire Dumpert.nl. Daar vielen zijn kook- en zijn videoskills snel in de smaak. Dat resulteerde twee jaar geleden in het YouTube-kanaal EtenmetNick, waar iedere week een nieuw gerecht op verschijnt en met inmiddels meer dan 140.000 abonnees. Eten met Nick is zijn langverwachte, eerste kookboek.

Edities & Details
Gebonden: BBQ-en met Nick - Nick Toet
ISBN: 9789048866458
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 03-05-2023
Prijs: € 27,50
Omvang: 216 pagina's

Bestel

Digitale download: BBQ-en met Nick - Nick Toet
ISBN: 9789048866465
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-05-2023
Prijs: € 14,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken met specifieke gadgets of technieken: barbecue en grill THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Nieuws
‘BBQ-en met Nick’ van Nick Toet komt binnen in de top 3 van De Bestseller 60

‘BBQ-en met Nick’ van Nick Toet komt binnen in de top 3 van De Bestseller 60

BBQ-en met Nick van Nick Toet komt in week 19 van 2023 nieuw binnen op de derde plek van De Bestseller 60 Lees meer »

Boeken
Regula Ysewijn - Van scone tot teacake
Regula Ysewijn
Julius Jaspers - Kampeerkoken
Julius Jaspers
Maud Moody en Leonardo Pacenti - Toscanini: pasta
Maud Moody en Leonardo Pacenti
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws