Zoeken
Aftellen geblazen
Het boek van Jet ligt bijna in de winkels, nog heel even geduld.

Aftellen geblazen

Gepubliceerd op 25 april, 2016 om 00:00, aangepast op 26 mei, 2016 om 00:00

Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je fit wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor jezelf te zijn.

Het is niet altijd even makkelijk om evenwicht te vinden. En al helemaal niet om in balans te blijven. Om niet door te slaan naar de ene kant: alles super gezond en dan weer naar de andere kant: let it all hang out. Jet laat zien hoe je makkelijk en gezond kookt (van kip uit de oven en zalmburgers met zeekraal tot Crodino-mandarijncocktails en healthy smoothies), ze helpt je te gaan sporten (en je zult zien dat je het leuk gaat vinden) en ze geeft tips voor als je een shitdag hebt (en het recept voor een gezonde variant op Chunky Monkey-bananenijs om zorgeloos een hele bak leeg te kunnen eten).

Auteurs
Auteur: Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk (1989) houdt van bewust leven en goed eten. Dat betekent de balans vinden, want dan ben je volgens Jet op je gelukkigst. Als freelancer schrijft Jet over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants en sportief zijn. Zo was ze een tijd Smulpaap-columnist in Het Parool, en is ze nu columnist voor het blad &C. Ook presenteerde Jet het programma Foodmakers en maakte ze voor de NPO de documentaire Niet Gezond Meer.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws