Zoeken
Julius Jaspers - Kerstbijbel

Kerstbijbel

Julius Jaspers

Kerstbijbel is hét naslagwerk voor een onbezorgde kerst
Omschrijving

In Kerstbijbel van Julius Jaspers vind je meer dan 200 recepten voor de kerstdagen. Geniet vooraf van ceviche van kabeljauw met gele biet, rosbief met mierikswortel en uienmarmelade of crèmesoep van aardpeer. Serveer selderijknol of zeebaars in zoutkorst, eend met sinaasappelsaus of een klassieke kerstrollade als showstopper op tafel met aardappeltorentjes of geroosterde pastinaak ernaast. Stoof eens konijn met pruimen en speculaas of maak hachee van wild zwijn. Sluit zoet af met Christmas pudding, citroen-meringuetaart of madeleines.

Fragment

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: Kerstbijbel - Julius Jaspers
ISBN: 9789048875276
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2024
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: Kerstbijbel - Julius Jaspers
ISBN: 9789048875283
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2024
Prijs: € 19,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Kerstmis BISAC: COOKING / General
Boeken
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min - De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken - Overgang
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken
Raquel Palla Lorden - De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws