Geen enkel ander ingrediënt weet gerechten zo krachtig te transformeren. Van zoet tot hartig en van ontbijt tot dessert; de smaak en het aroma van specerijen en specerijenmengsels geven iedere maaltijd een enorme dosis schwung. Aan de hand van 100 specerijen en ruim 200 verrassende recepten voor ieder moment van de dag, laat Paulami zien hoe je het meeste uit iedere specerij haalt. Met behulp van de praktische informatie en wetenwaardigheden leer je de inhoud van de specerijenkast ten volste te benutten.
Paulami Joshi (1985) is kookboekauteur en schreef eerder de bestseller De bijbel van de Indiase keuken en Vega India. Ze werd geboren in Kolkata (voorheen Calcutta) in de deelstaat West-Bengalen (Oost-India). Koken leerde Paulami als vanzelfsprekendheid van haar moeder. Voor studie en werk woonde ze in verschillende Indiase steden, waaronder Mumbai, waar ze ieder uurtje besteedde aan het verder ontrafelen van de immense eetcultuur die het land rijk is.
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws