Zoeken
Julius Jaspers - Eenpansbijbel

Eenpansbijbel

Julius Jaspers

Eenpansbijbel is het naslagwerk voor iedereen die makkelijk maar lekker wil eten
Omschrijving

Van noedelsoep met ballen tot bloemkoolmasala en van skillet lasagne tot chocolade-marsmallowtaart; in Eenpansbijbel van Julius Jaspers vind je meer dan 200 makkelijke recepten die je in een pan kunt bereiden. Van soepen en stoven, pasta- en rijstgerechten en hoofdgerechten met vlees of vis en natuurlijk vega tot aan zalig zoet. Allemaal zijn het heerlijke eenpansgerechten. Ook geeft Julius tips voor de ideale pan en smaakvolle ingrediënten voor in je keukenkastje. Natuurlijk ontbreken ook de basisrecepten en condimenten niet.

Fragment

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Digitale download: Eenpansbijbel - Julius Jaspers
ISBN: 9789048870554
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 27-10-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Gebonden: Eenpansbijbel - Julius Jaspers
ISBN: 9789048870547
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 18-10-2023
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Nieuws
Groene Shakshuka uit 'Eenpansbijbel' van Julius Jaspers

Groene Shakshuka uit 'Eenpansbijbel' van Julius Jaspers

Deze Makkelijke Maandag een heerlijk eenpansrecept Lees meer »

Boeken
Janneke Vreugdenhil - Glutenvrije bijbel
Janneke Vreugdenhil
Maud Moody en Leonardo Pacenti - Toscanini: pasta
Maud Moody en Leonardo Pacenti
Jasmijn Beerthuis - Extra
Jasmijn Beerthuis
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws