Zoeken
Simone van Thull - Inmaak- en fermenteerbijbel

Inmaak- en fermenteerbijbel

Simone van Thull

Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten.
Omschrijving

Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!

Fragment

Auteur: Simone van Thull
Auteur

Simone van Thull, eigenaresse van de winkel Thull's Deli. Thull's Deli is dé plek waar je terecht kunt voor heerlijke gefermenteerde producten als pickles, waterkefir of kombucha.

Edities & Details
Gebonden: Inmaak- en fermenteerbijbel - Simone van Thull
ISBN: 9789048866489
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 06-10-2023
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: Inmaak- en fermenteerbijbel - Simone van Thull
ISBN: 9789048866496
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-10-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Regula Ysewijn - Van scone tot teacake
Regula Ysewijn
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min - De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min
Lynn van de Vorst - Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws