Zoeken
Merijn Tol - De bijbel van de Libanese keuken

De bijbel van de Libanese keuken

Merijn Tol

Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul
Omschrijving

Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Libanese keuken. Libanon is een klein land met een enorm rijke en verfijnde keuken. In De bijbel van de Libanese keuken neemt Merijn Tol je mee op reis door alle regionale keukens die het land rijk is. Van de uithoeken van het land tot aan de vruchtbare Beqaa vallei, de schitterende bergdorpen en het altijd bruisende Beiroet. Met meer dan 230 bekende klassiekers, vergeten recepten, dorpsgerechten en bijzondere familierecepten.

Fragment

Auteur: Merijn Tol
Auteur

Merijn Tol is kookboekenauteur, kok en foodstylist en schrijft, onder meer als culinair redacteur voor delicious., over eten. Merijn schreef verschillende (bekroonde) boeken over de Arabisch-mediterrane keuken, waaronder Beiroet over de Libanese keuken. De bijbel van de Libanese keuken is het logische vervolg. Ook heeft ze, samen met Nadia Zerouali, een productlijn: Nadia & Merijn's SOUQ.

Edities & Details
Digitale download: De bijbel van de Libanese keuken - Merijn Tol
ISBN: 9789048863648
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-03-2023
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Gebonden: De bijbel van de Libanese keuken - Merijn Tol
ISBN: 9789048863631
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 24-03-2023
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Landenbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Nationale, regionale en etnische gerechten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Libanon BISAC: COOKING / General
Boeken
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek - Hart
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek
Bas Robben - Airfryerbijbel
Bas Robben
Julius Jaspers - BBQ, the next level
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws