Zoeken
Maureen Tan - Java

Java

Maureen Tan

Het nieuwe kookboek van bestsellerauteur Maureen Tan.
Omschrijving

In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.'
De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer pikant en erg hartig, doordat er veel trassi en petis udang worden gebruikt.

Fragment

Auteur: Maureen Tan
Auteur

Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'derde kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

Edities & Details
Gebonden: Java - Maureen Tan
ISBN: 9789048862603
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 25-05-2022
Prijs: € 35,00
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Digitale download: Java - Maureen Tan
ISBN: 9789048862610
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 25-05-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Zilveren Kookboek: Winnaar (2022) Kookboek van het jaar: Winnaar (2022) NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Nieuws
Uitgeverij Carrera Culinair wint 3 van de 4 prijzen bij Kookboek van het Jaar-verkiezing 2022

Uitgeverij Carrera Culinair wint 3 van de 4 prijzen bij Kookboek van het Jaar-verkiezing 2022

Dinsdagavond 15 november vond in het Miele Experience Center in Amsterdam de uitreiking van de Kookboek van het Jaar verkiezingen plaats. Uitgeverij Carrera Culinair viel in drie van de vier categorieën in de prijzen. Lees meer »

Boeken
Bart van Olphen - Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min - De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min
Julius Jaspers - Hamburgers
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws