EXTRA gaat over de ultieme door-eet-factor op je bord: eten waar je intens gelukkig van wordt en tot de laatste hap van geniet. Ik beloof je dat extra koken niet veel tijd of moeite hoeft te kosten. Een groot deel van dit boek draait om simpele trucs voor textuur- en smaakexplosies. Speciaal voor mensen die na een lange dag lekker willen eten, maar net zo ongeduldig zijn als ik. Voor de liefhebber staan er ook technieken en tips op het menu om je kookrepertoire te upgraden. Van pasta tot zoet en van salade tot soep: doe maar een beetje extra op je bord, want gewoon is al saai genoeg.
Jasmijn Beerthuis (@jasmijnbeerthuis) werkt als culinair redacteur en receptontwikkelaar voor onder andere delicious. en Picnic. Eerder werkte Jasmijn voor RTL4, 24Kitchen en verschillende foodmerken waar ze televisie over eten maakte en kookboeken, videoformats en receptuur ontwikkelde. Ook had ze een eigen bakbedrijf en was ze als Chef Culinair verantwoordelijk voor de culinaire inhoud van Allerhande. Met de Slow Food Youth Network Academie dook ze van bodem tot bord in ons voedselsysteem. EXTRA is haar eerste persoonlijke kookboek.
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws