Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De ruim 250 recepten laten je zien dat je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet.
Ramon Brugman (1976) heeft een fascinatie voor alles wat met eten te maken heeft. Hij werd bekend met zijn YouTube-filmpjes Bakken met Baard en heeft jarenlang gewerkt als chef-kok en patissier bij Brasserie de Bank in Harderwijk. Sinds 2015 is hij wekelijks te zien als televisiekok bij het programma 'Binnenste Buiten'. Ramon mag zichzelf gerust master in de keuken noemen.
Het is weer vrijdag! Dat betekent dat we een nieuwe Vrijmibo recept delen uit Borrelbijbel van Ramon Brugman. Dit keer hebben we gekozen voor de Gevulde eieren met avocado. Lees meer »
Het is weer vrijdag! Dat betekent dat we een nieuwe Vrijmibo recept delen uit Borrelbijbel van Ramon Brugman. Dit keer hebben we gekozen voor de Pitacrackers. Lees meer »
Het is weer vrijdag! Dat betekent dat we een nieuwe Vrijmibo recept delen uit Borrelbijbel van Ramon Brugman. Dit keer hebben we gekozen voor de Yakitori-spiesjes. Lees meer »
In deze zomermaanden posten we vanaf vandaag elke vrijdag een recept uit Borrelbijbel van Ramon Brugman, wat je kunt gebruiken bij het borrelen. Het eerste Vrijmibo recept is de Calamari met aïoli! Lees meer »
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws