Zoeken
Ramon Brugman - Borrelbijbel

Borrelbijbel

Ramon Brugman

Hét naslagwerk voor elke liefhebber van borrelhapjes!
Omschrijving

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De ruim 250 recepten laten je zien dat je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet.

Fragment

Auteur: Ramon Brugman
Auteur

Ramon Brugman (1976) heeft een fascinatie voor alles wat met eten te maken heeft. Hij werd bekend met zijn YouTube-filmpjes Bakken met Baard en heeft jarenlang gewerkt als chef-kok en patissier bij Brasserie de Bank in Harderwijk. Sinds 2015 is hij wekelijks te zien als televisiekok bij het programma 'Binnenste Buiten'. Ramon mag zichzelf gerust master in de keuken noemen.

Edities & Details
Gebonden: Borrelbijbel - Ramon Brugman
ISBN: 9789048862627
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 25-05-2022
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: Borrelbijbel - Ramon Brugman
ISBN: 9789048862634
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 25-05-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Nieuws
Vrijmibo: Gevulde eieren met avocado

Vrijmibo: Gevulde eieren met avocado

Het is weer vrijdag! Dat betekent dat we een nieuwe Vrijmibo recept delen uit Borrelbijbel van Ramon Brugman. Dit keer hebben we gekozen voor de Gevulde eieren met avocado. Lees meer »

Vrijmibo: Pitacrackers

Vrijmibo: Pitacrackers

Het is weer vrijdag! Dat betekent dat we een nieuwe Vrijmibo recept delen uit Borrelbijbel van Ramon Brugman. Dit keer hebben we gekozen voor de Pitacrackers. Lees meer »

Vrijmibo: Yakitori-spiesjes

Vrijmibo: Yakitori-spiesjes

Het is weer vrijdag! Dat betekent dat we een nieuwe Vrijmibo recept delen uit Borrelbijbel van Ramon Brugman. Dit keer hebben we gekozen voor de Yakitori-spiesjes. Lees meer »

Vrijmibo: Calamari met aïoli

Vrijmibo: Calamari met aïoli

In deze zomermaanden posten we vanaf vandaag elke vrijdag een recept uit Borrelbijbel van Ramon Brugman, wat je kunt gebruiken bij het borrelen. Het eerste Vrijmibo recept is de Calamari met aïoli! Lees meer »

Boeken
Bloeme Burema - Briljante bonen
Bloeme Burema
Julius Jaspers - Eenpansbijbel
Julius Jaspers
Maud Moody en Leonardo Pacenti - Toscanini: pasta
Maud Moody en Leonardo Pacenti
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws