Zoeken
Dale Pinnock - Eten als medicijn

Eten als medicijn

Dale Pinnock

Omschrijving

Dale Pinnock, voormalig chef-kok, is voedingsdeskundige en een liefhebber van lekker eten. In Eten als medicijn combineert hij zijn wetenschappelijke kennis met zijn culinaire ervaring, en toont hij zijn inspirerende visie op koken en gezondheid. Hij gebruikt producten die lekker zijn én een medicinale werking hebben: mango voor een zuivere huid, pure chocola tegen een hoge bloeddruk, rode biet voor een goede leverfunctie, zalm tegen artritis. Van 85 alledaagse ingrediënten legt Dale de medicinale werking uit, welke van de 30 meest voorkomende ziektes je hiermee kunt verhelpen of voorkomen, en hoe je deze supergezonde ingrediënten eenvoudig in het dagelijks menu verwerkt.

Fragment

Auteur: Dale Pinnock
Auteur

Edities & Details
Paperback: Eten als medicijn - Dale Pinnock
ISBN: 9789048818945
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 28-01-2014
Prijs: € 29,95
Omvang: 192 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Gezond koken en koken met natuurlijke producten THEMA: Vermageringskuren en diëten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Health & Healing / General BISAC: HEALTH & FITNESS / Diet & Nutrition / General
Boeken
Paulami Joshi - Vega India
Paulami Joshi
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min - De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min
Raquel Palla Lorden - De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws