's Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. Tess Posthumus geeft haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour, alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary's Pear tot haar signatures Thai Mojito en de Killer Cocktail. Naast meer dan 100 cocktails vertelt Tess anekdotes, geeft ze informatie over dranksoorten, cocktailglazen, tools en technieken en toont ze je stap voor stap de kneepjes van het vak.
Tess Posthumus (1988) rondde in 2014 haar Master Sociologie af aan de Universiteit van Amsterdam. Al tijdens haar studie werd ze stapelverliefd op de wonderschone wereld van het mixen. Sinds 2009 werkt ze bij de gerenommeerde cocktailbar Door 74 in Amsterdam. Haar talent is niet onopgemerkt gebleven: ze won diverse (inter)nationale competities, mag zichzelf de beste bartender van Nederland noemen en werd in 2015 in Kaapstad benoemd tot 'World's Best Female Bartender'. Inmiddels reist Tess de wereld over om haar kennis van het vak te delen, werkt ze als consultant voor Gall&Gall en schrijft ze voor Het Parool en diverse horecavakbladen.
#cocktailsmettess
Al tijdens haar studie werd Tess Posthumus (1988) stapelverliefd op de wondere wereld van het mixen. Vanaf 2009 werkte ze bij high-end cocktailbar Door 74 in Amsterdam en eind 2017 opende ze haar eigen cocktailbar in de hoofdstad: Flying Dutchmen. Ze mag zichzelf de beste bartender van Nederland noemen, werd in 2015 benoemd tot World's Best Female Bartender en behaalde in 2018 de top 4 World's Best Bartender.
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws