Zoeken
Paulami Joshi - De bijbel van de Indiase keuken

De bijbel van de Indiase keuken

Paulami Joshi

Van curry's en biryani tot dahl en van lassi tot naan en samosa's
Omschrijving

Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken. De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest - en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds.

Fragment

Auteur: Paulami Joshi
Auteur

Paulami Joshi (1985) is kookboekauteur en schreef eerder de bestseller De bijbel van de Indiase keuken en Vega India. Ze werd geboren in Kolkata (voorheen Calcutta) in de deelstaat West-Bengalen (Oost-India). Koken leerde Paulami als vanzelfsprekendheid van haar moeder. Voor studie en werk woonde ze in verschillende Indiase steden, waaronder Mumbai, waar ze ieder uurtje besteedde aan het verder ontrafelen van de immense eetcultuur die het land rijk is.

Edities & Details
Gebonden: De bijbel van de Indiase keuken - Paulami Joshi
ISBN: 9789048859795
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 10-05-2021
Prijs: € 33,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: De bijbel van de Indiase keuken - Paulami Joshi
ISBN: 9789048859801
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 07-05-2021
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Landenbijbels Het Gouden Kookboek: Shortlist (2021) NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Nationale, regionale en etnische gerechten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: India BISAC: COOKING / General
Nieuws
Makkelijke Maandag: Samosa's

Makkelijke Maandag: Samosa's

Elke Makkelijke Maandag een nieuw recept!  Lees meer »

Drie boeken van Carrera Culinair op de shortlist van Het Gouden Kookboek 2021

Drie boeken van Carrera Culinair op de shortlist van Het Gouden Kookboek 2021

Toko Lo, Job & Perry en De bijbel van de Indiase keuken geselecteerd voor de shortlist van Het Gouden Kookboek 2021. Lees meer »

Boeken
Maud Moody en Leonardo Pacenti - Toscanini: pasta
Maud Moody en Leonardo Pacenti
Raquel Palla Lorden - De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken - Overgang
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws