Zoeken
Ingrid Hofstra - Van haver tot gort

Van haver tot gort

Ingrid Hofstra

Omschrijving

Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te bedenken. Het woordenboek omschrijft pap als 'een zacht, dik, vloeibaar gerecht dat je maakt door granen, meel of peulvruchten in water of melk te koken'. Elke cultuur kent z'n eigen unieke papklassiekers en zelfs sterrenchefs zetten het op hun menu's. Van grød, risotto en congee tot gortepap, kheer en vispipuuro. Ingrid Hofstra bewijst met 60 seizoensgebonden recepten dat pap geschikt is voor elk moment van de dag en je er eindeloos mee kunt variëren.

Fragment

Auteur: Ingrid Hofstra
Auteur

Ingrid Hofstra is internationaal culinair fotograaf, schrijver en receptontwikkelaar. Door haar journalistieke achtergrond is ze altijd op zoek naar de verhalen achter lokale gerechten en wereldse eetculturen. Dit is terug te zien in zowel haar foto's als haar recepten. Ingrid vindt dat eten verbindt en het leven leuker maakt. Haar werk is terug te vinden in ELLE Eten, Vrouw, Max Havelaar, Dille & Kamille, bij Coeur Catering en op SisterMAG.

Edities & Details
Gebonden: Van haver tot gort - Ingrid Hofstra
ISBN: 9789048840205
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 08-11-2017
Prijs: € 25,00
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Digitale download: Van haver tot gort - Ingrid Hofstra
ISBN: 9789048840212
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-11-2017
Prijs: € 14,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Raquel Palla Lorden - De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Tess Posthumus - Cocktailbijbel
Tess Posthumus
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek - Hart
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws