Als jonge, middelmatige kok opende David Chang een restaurant om een reden te hebben geen einde aan zijn leven te hoeven maken. Na een aantal volgens hemzelf volslagen onbezonnen beslissingen schopte hij het op de een of andere manier tot wereldberoemd topkok. In dit boek, dat deels autobiografie is, deels een gids voor jonge koks, deels een bespiegeling over de geestelijke gezondheid, geeft Chang zich helemaal bloot. Hij is geestig, beschouwend, onbeschaamd en kwetsbaar tegelijk. Na het lezen van dit boek kijk je nooit meer op dezelfde manier naar een broodje kip.
David Chang is chef-kok en oprichter van Momofuku. Sinds hij in 2004 de Momofuku Noodle Bar in New York opende, is David Chang verkozen tot 'Best New Chef' door Food & Wine en tot 'Chef of the Year' door Bon Appétit, en won hij vijf James Beard Awards. Hij stond op de lijst van Time 100, werd door gc uitgeroepen tot Man van het Jaar en werd door Esquire een van de 'meest invloedrijke mensen van de eenentwintigste eeuw' genoemd
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws