In Het jaar rond neemt Jonathan Zandbergen je mee langs de culinaire seizoenen. Het boek is ingedeeld in vijf seizoenen, met als toevoeging de voorzomer: een vijfde seizoen op het gebied van verse ingrediënten. Ieder seizoen bevat tien recepten waarin ingrediënten van eigen bodem centraal staan. Zo eet je niet alleen verantwoord, maar geniet je ook van de ingrediënten als ze in op hun best zijn. Op de inspiratiekalenders zie je in een oogopslag wat in welke periode van het jaar beschikbaar is. Zo kun je thuis eindeloos combineren en variëren.
Jonathan Zandbergen is een van de grootste Nederlandse culinaire talenten en is chef-kok bij sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. Hij heeft diverse prijzen gewonnen zoals de 'Prix Culinaire Le Taittinger' in 2014 en is door Gault&Millau verkozen tot Talentvol Chef van het jaar 2017. Het grote publiek leert hem intussen kennen in de media door een optreden met Robert Kranenborg in De Wereld Draait Door in 2015, bij RTL Live als de chef-kok die kijkers helpt met het kerstdiner (2016) en als jurylid in het RTL-programma van MasterChef Holland.
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws