Van de beste manier om diepvriesgroenten te gebruiken tot leren wanneer je een recept moet laten voor wat het is om er zelf iets veel beters van te maken. Thuis koken is een handboek vol tips voor het vervangen van ingrediënten, aanpassen van recepten en het staat vol next-level shortcuts - zoals het in de magnetron voorgaren van kip voordat je het op smaak brengt in de wok of er een stoofpotje van maakt dat binnen tien minuten op tafel staan. Waar het op neerkomt is dat je leert denken als een chef, die is gestopt met denken als een chef.
David Chang is chef-kok en oprichter van Momofuku. Sinds hij in 2004 de Momofuku Noodle Bar in New York opende, is David Chang verkozen tot 'Best New Chef' door Food & Wine en tot 'Chef of the Year' door Bon Appétit, en won hij vijf James Beard Awards. Hij stond op de lijst van Time 100, werd door gc uitgeroepen tot Man van het Jaar en werd door Esquire een van de 'meest invloedrijke mensen van de eenentwintigste eeuw' genoemd
Priya Krishna is culinair journalist voor The New York Times en auteur van de bestseller Indian-ish. Ze groeide op in Dallas en woont momenteel in Brooklyn, New York.
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws