Zoeken
Perfecte croissants, glutenvrij
Gelukkig heeft Janneke Vreugendenhil, zelf al dertig jaar glutenvrij, er een sport van gemaakt om allerlei lekkers te bakken - sans glutes! Zoals de perfecte croissant. 

Perfecte croissants, glutenvrij

Gepubliceerd op 7 oktober, 2024 om 10:17, aangepast op 7 oktober, 2024 om 10:21

En daar blijft het niet bij: stokbrood, focaccia met olijven, pita, groenteplatbrood en nog veel meer. Compleet met praktische meelmixen en een stap-voor-stap-uitleg: heel handig. Daarna stoomt Vreugdenhil door naar overheerlijke soepen, pasta's, hartige taarten, ontbijtvariaties, desserts en gebak; probeer vooral haar schuimnestjes met lemoncurd en frambozen. Met deze bijbel in de hand heb je altijd een pasklaar antwoord op de vraag: 'Wat eet je dan wel?'

Auteurs
Auteur: Janneke Vreugdenhil

Janneke Vreugdenhil is kookboekauteur en (culinair) journalist voor onder meer het NRC Handelsblad en diverse radio- en televisieprogramma's. Van haar hand zijn sinds 2001 meer dan tien kookboeken verschenen, waaronder De bijbel van de Nederlandse keuken, Comfort food, I love groente (verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Altijd Feest en Solo Food - waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak.

Boeken
Janneke Vreugdenhil - Glutenvrije bijbel
Janneke Vreugdenhil

Hét naslagwerk voor iedereen met coeliakie of een glutengevoeligheid

x
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws