Zoeken
Sergio Herman op 1!
Het boek Just Cook It van Sergio Herman is nieuw binnengekomen op nummer 1 in de non-fictie Boeken Top Tien van Scheltema!

Sergio Herman op 1!

Gepubliceerd op 24 oktober, 2017 om 00:00, aangepast op 30 oktober, 2017 om 00:00
Auteurs
Auteur: Sergio Herman

Sergio Herman groeide op in de keuken van familierestaurant Oud Sluis*** in het Zeeuwse Sluis, waar hij vijfentwintig jaar lang kookte. In 2013 sloot hij de deuren, zodat hij zich kon toeleggen op nieuwe projecten. Inmiddels heeft Sergio vier restaurants: The Jane** en Pure C** in Antwerpen, AIRrepublic* en Blueness in Cadzand. Daarnaast is hij mede-oprichter en culinair verantwoordelijk voor het frites-concept Frites Atelier. Media 2020 opent hij opnieuw een zaak in Retranchement nabij Sluis. Eerder verschenen van zijn hand de bestsellers Sergio's smaakmakers en het thuiskookboek Just cook it.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws