Zoeken
Julius Jaspers - BBQ, the next level

BBQ, the next level

Julius Jaspers

100 recepten voor de nieuwsgierige BBQ-er
Omschrijving

Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar toch wil ook ik weleens wat anders. Daarom 100 recepten om je uit je comfort zone te krijgen - en dan bedoel ik echt niet alleen qua moeilijkheidsgraad of ingrediënten. Met 'next level' bedoel ik dat er zoveel meer is dan ribs marineren of aardappels poffen. Ik til in dit boek de zalm, spitskool en lamsbout naar een hoger plan en neem je stap-voor-stap mee in de bereiding van coquilles, duif en Wagyu op de BBQ - om maar iets te noemen.

Fragment

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: BBQ, the next level - Julius Jaspers
ISBN: 9789048864614
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 20-04-2023
Prijs: € 35,00
Omvang: 264 pagina's

Bestel

Digitale download: BBQ, the next level - Julius Jaspers
ISBN: 9789048864621
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-04-2023
Prijs: € 14,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken met specifieke gadgets of technieken: barbecue en grill THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Raquel Palla Lorden - De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Welmoed Bezoen - Welmoeds wilde keuken
Welmoed Bezoen
Bas Robben - Airfryer
Bas Robben
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws