Zoeken
Hale Amus - De bijbel van de Turkse keuken

De bijbel van de Turkse keuken

Hale Amus

Hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Turkse keuken wil leren kennen
Omschrijving

Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd.

Fragment

Auteur: Hale Amus
Auteur

Hale Amus werd geboren in Koeweit en groeide als dochter van een Turkse moeder en Palestijnse vader op in Istanboel. Nadat Hale in 2016 naar Nederland verhuisde, startte ze met haar bedrijf Turkish Tale (@turkish.tale), waarmee ze de diversiteit van de Turkse keuken belicht door middel van wekelijkse afhaalmenu's. Hale woont met haar man en zoon in Eindhoven.

Edities & Details
Digitale download: De bijbel van de Turkse keuken - Hale Amus
ISBN: 9789048864331
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-11-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Gebonden: De bijbel van de Turkse keuken - Hale Amus
ISBN: 9789048864324
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 28-10-2022
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Landenbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Nationale, regionale en etnische gerechten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Turkije BISAC: COOKING / General
Boeken
Meike Krüger - Carbs, carbs, carbs
Meike Krüger
Jasmijn Beerthuis - Extra
Jasmijn Beerthuis
Julius Jaspers - BBQ, the next level
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws