Zoeken
Jonah  Freud - Memmisj

Memmisj

Jonah Freud

De Joodse wereldkeuken volgens Jonah Freud
Omschrijving

Hoe ziet een seideravond eruit in Australië en wat zetten ze op tafel in Zuid-Afrika? Wat wordt gegeten tijdens de sabbat in Rio, op de Antillen en in Rome? En niet te vergeten: hoe bereiden ze in alle uithoeken van de wereld hun kippensoep? Met deze belangstelling ben ik gaan kijken naar de Joodse keuken wereldwijd; naar de zes continenten en wat de Joodse bevolking daar eet. Joden leven immers verspreid over de hele wereld, maar veel mensen weten niet dat in landen als Ethiopië, Suriname en Brazilië grote Joodse gemeenschappen leven, met elk hun eigen gerechten.

Fragment

Auteur: Jonah  Freud
Auteur

Jonah Freud is kookboekauteur, schrijft kookboekrecensies voor Het Parool en is eigenaar van de Kookboekhandel in Amsterdam. Ook geeft ze zelf kookboeken uit, waaronder de bestseller De banketbakker van Cees Holtkamp. Bij Carrera Culinair verscheen in 2021 onder haar redactie Altijd zondag, het langverwachte standaardwerk van Wil Demandt.

Edities & Details
Digitale download: Memmisj - Jonah  Freud
ISBN: 9789048861811
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-09-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Gebonden: Memmisj - Jonah  Freud
ISBN: 9789048861804
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 15-09-2022
Prijs: € 35,00
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Kookboek van het jaar: Shortlist (2022) NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Algemene kookkunst en recepten BISAC: COOKING / General
Boeken
Nick Toet - BBQ-en met Nick
Nick Toet
Maud Moody en Leonardo Pacenti - Toscanini: pasta
Maud Moody en Leonardo Pacenti
Julius Jaspers - Hamburgers
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws