Zoeken
Philippine van der Goes - Jam & Zuur

Jam & Zuur

Philippine van der Goes

Omschrijving

In Jam & Zuur wisselen ouderwetse klassiekers en gedurfde, moderne smaakcombinaties elkaar af om de voorraadkast te vullen met diverse groente en het lekkerste fruit van het seizoen. Naast een stap-voor-stapbereiding voor jam vind je nog veel meer zoete verleidingen zoals kruidige mandarijnsiroop, mangojam met kokos en rode-uienrelish met port. Ook inleggen met zuur biedt meer mogelijkheden dan zelf atjar maken: bramenazijn, bietenchutney, bloemkoolpickles met radijs en wortel.

Philippine van der Goes (1979) is verliefd op lekkers en oprichtster van de culinaire blog Liefdevoorlekkers.nl. Daarnaast werkt ze als freelancer in de culinaire communicatie en heeft ze als receptontwikkelaar aan diverse kookboeken meegewerkt. Jam & Zuur is haar eerste kookboek op eigen naam.

'Philippine is een creatieve duizendpoot. Met Jam & Zuur laat zij zien dat inmaken hartstikke hot is én dat je eindeloos kunt variëren. Een vrolijk en kleurrijk boek dat iedere foodie in huis moet hebben.' - Pauline Weuring van UitPaulineskeuken.nl

'Dit boek inspireert je direct om de weckpotten uit de kast te halen en aan de slag te gaan. Van goddelijke frambozenjam tot Amsterdamse uitjes: het wordt superduidelijk stap voor stap uitgelegd, mét prachtige foto's. Een aanrader!' - Monique van Loon van Culy.nl

Fragment

Auteur: Philippine van der Goes
Auteur

Philippine van der Goes (1979) is verliefd op lekkers en oprichtster van de culinaire blog Liefdevoorlekkers.nl. Daarnaast werkt ze als freelancer in de culinaire communicatie en heeft ze als receptontwikkelaar aan diverse kookboeken meegewerkt. Jam & Zuur is haar eerste kookboek op eigen naam.

Edities & Details
Gebonden: Jam & Zuur - Philippine van der Goes
ISBN: 9789048832637
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 21-04-2016
Prijs: € 25,00
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Digitale download: Jam & Zuur - Philippine van der Goes
ISBN: 9789048832644
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-04-2016
Prijs: € 14,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

NUR: 449 - Inmaken, conserveren THEMA: Koken: conserveren en invriezen THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Methods / Canning & Preserving
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws