Zoeken
Jet van Nieuwkerk - Tips van Jet

Tips van Jet

Jet van Nieuwkerk

100 tips van Jet - niet te streng en al helemaal niet saai
Omschrijving

Jet van Nieuwkerk geeft je 100 tips om het nieuwe jaar goed te beginnen. En als je dit boek niet in januari maar in juni tegenkomt, werkt het natuurlijk ook. Een happy healthy leven, niet streng en al helemaal niet saai, dat is Jets slogan en dat is dé manier om de balans te vinden. Wie de lat te hoog legt, houdt het niet lang vol. Jet tipt hoe sporten wel goed te doen is, legt uit hoe blij je wordt van een opgeruimd huis, en dat een dito hoofd zorgt voor meer tijd voor jezelf en je lief. En natuurlijk zijn er ook recepten: makkelijk, gezond en heel erg lekker.

Fragment

Quotes
JAN Culi pagina
'JAN Culi pagina'
Azarakhsh Akbari
CosmoGIRL redactionele aandacht
'CosmoGIRL redactionele aandacht'
Chanan Foppen
Boekentip Beau Monde
'Boekentip Beau Monde'
Sandra ten Brink
Hollistik
'signalering'
Karlijn Visser
Viva Fit Files
'Viva Fit Files-rubriek'
Malu Kirschbaum
Auteur: Jet van Nieuwkerk
Auteur

Jet van Nieuwkerk (1989) houdt van bewust leven en goed eten. Dat betekent de balans vinden, want dan ben je volgens Jet op je gelukkigst. Als freelancer schrijft Jet over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants en sportief zijn. Zo was ze een tijd Smulpaap-columnist in Het Parool, en is ze nu columnist voor het blad &C. Ook presenteerde Jet het programma Foodmakers en maakte ze voor de NPO de documentaire Niet Gezond Meer.

Edities & Details
Paperback: Tips van Jet - Jet van Nieuwkerk
ISBN: 9789048837960
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 09-01-2017
Prijs: € 15,00
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Tips van Jet - Jet van Nieuwkerk
ISBN: 9789048837977
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 09-01-2017
Prijs: € 14,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Algemene kookkunst en recepten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Methods / General
Boeken
Julius Jaspers - BBQ, the next level
Julius Jaspers
Simone van Thull - Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek - Hart
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws