Overal ter wereld wordt sinds mensenheugenis vegetarisch gegeten. Omdat vlees niet voorradig of te duur is, vanwege geloofsovertuiging of omdat men geen vlees wil eten. Zo zijn er door de eeuwen heen honderden vegetarische gerechten ontstaan. In World of veggies staan 100 van deze klassieke vegetarische recepten - van ontbijt tot diner en van snacks tot sweets -, die stuk voor stuk bewijzen dat gerechten zonder vlees en vis heerlijk zijn voor vegetariërs én vleeseters. Van Sri Lankaanse dosa, Duitse flammkuchen en Mexicaanse quesedilla's tot een Keniaanse bonenschotel, Zweedse bosbessensoep en bierbrood uit Australië - en nog veel meer.
Haar grootste interesses zijn gezonde (vegetarische) voeding en het bedenken en fotograferen van recepten. Voor haar blog Veggie Very Much, besloot Mirjam aantrekkelijke vegetarische recepten te ontwikkelen die voor iedereen makkelijk te maken zijn en laten zien dat je waanzinnig lekker kan koken zonder vlees of vis! Mirjam is fotografe en schrijfster en woont en werkt met haar gezin en dieren op Ibiza. Ze raakte geïnspireerd door de good food-trend; echt, vers, gezond en fris vegetarisch eten, maar boven alles ook simpel om te maken. Ze schreef eerder het boek Veggie Very Much.
Volg onze sociale media voor het laatste nieuws